Egyéb ajánlatok

 

BLACK gázolajos hőlégbefúvó 40KW - 55053

168 990 Ft
+ 6 790 Ft szállítási díj
Szállítás: min 2 hét
irány a bolt »
webarena.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 168 990 Ft

Termékleírás
BLACK gázolajos hőlégbefúvó 40KW – 55053

A BLACK gázolajos hőlégbefúvó egy nagy teljesítményű gép, mely ideális nagyobb helyiségek fűtésére. A készülék képes 40 kW teljesítmény leadására, miközben a fogyasztása csupán 2,05 l/h, így hatékonyan működik, alacsony fenntartás mellett. Az üzemanyagként a gázolaj vagy fűtőolaj használható, melyet egy 30 literes üzemanyagtartályban tárolhatunk. A hőlégfúvó tápfeszültsége 230V/50Hz, a meleg levegő áramlási sebessége pedig 940 m3/h, így nagyobb területeket is bátran befűthetsz vele.

A készülék olajfúvós fűtéssel működik, és egy rozsdamentes acélból készült fűtőelemmel rendelkezik, mely kiváló hőátadást biztosít. A nyitott égéstérnek köszönhetően magas kipufogógáz-hőmérsékletet érünk el, ami lehetővé teszi a tárgyak és anyagok nagyon gyors felmelegedését

-Üzemanyag fogyasztás
2,05 liter / óra
-Teljesítmény (Watt)
40 kW
-Működtetés
Gázolaj / Fűtőolaj
-Üzemanyagtartály
30 liter
-Feszültség (Volt)
230V / 50Hz
-Levegő áramlási sebessége
940 köbméter / óra
-Eszköz alapanyag
Fém – Rozsdamentes acél

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.